Menú de navegació

Submenú lateral

Contactar amb l'Ajuntament de Viladecans
Ajuntament de Viladecans
Jaume Abril, 2
tel. 93 635 18 00
 
Ets a:

Esports

L'Esport a Viladecans

El Departament d'Esports de l'Ajuntament de Viladecans ofereix un ampli ventall de serveis esportius a la ciutadania ja sigui directament, com en el Pavelló del Centre, o a través de l'empresa municipal Viladecans Qualitat, com és el cas d'ATRIUM.

Als equipaments esportius municipals podeu trobar-hi tant activitats dirigides, com espais aquàtics, o maquinària esportiva per a lliure ús, així como espais esportius per a lloguer (pistes poliesportives, pistes de pàdel,...).

Viladecans compta amb més de 70.000 m2 d'instal·lacions esportives a disposició dels ciutadans i ciutadanes, entitats i centres educatius.

El Departament d'Esports organitza tant activitats de temporada, com els Campus d'Estiu, como activitats per a tothom de promoció esportiva al llarg de tot l'any. L'Ajuntament també dona suport a aquelles iniciatives d'entitats o particulars que promocionen l'esport, la salut i l'activitat física.

L'esport en edat escolar és un dels elements més importants de l'esport a la ciutat, esdevenint un dels principals eixos d'actuació municipal en matèria esportiva.

Les entitats esportives de Viladecans conformen una part essencial del sistema esportiu de la ciutat i també compten amb el suport de l'Ajuntament, ja sigui a través de convenis, la cessió d'instal·lacions per a la pràctica esportiva o el desenvolupament conjunt de programes esportius.