Menú de navegació

Contactar amb l'Ajuntament de Viladecans
Ajuntament de Viladecans
Jaume Abril, 2
tel. 93 635 18 00
Ets a:

 

Activitat

5è Certamen de Curtmetratges

Del 7 de juny al 10 de juliol 2007
Àmbit: Cultura i lleure

Categoria general
L'Ajuntament de Viladecans, mitjançant l'Oficina del Pla Jove, convoca aquest concurs. La temàtica és lliure, així com l'idioma i el tractament, tot i que no s'admetran curtmetratges que ja hagin estat seleccionats en les edicions anteriors. Només s'acceptaran dos obres per participant. La data límit de recepció d'obres és el 30 de juny, a les 20 hores.

La quantia dels premis serà la següent:
-Primer premi: 600 euros
-Segon premi: 300 euros

De totes les obres rebudes es realitzarà una selecció prèvia que es projectarà els dies 16 i 17 de juliol. El mateix dia 17 es farà pública la llista dels 10 finalistes. Els 10 curts que arribin a la final es projectaran la nit del dimecres 18 de juliol i després de la deliberació del jurat es lliuraran els premis. Totes les projeccions es portaran a terme al Jardí Municipal.

Categoria microcurts
Es poden lliurar peces enregistrades amb càmera de fotos, vídeo i telèfon mòbil. Les obres han de tenir una durada mínima de 30 segons i màxima de 60 segons i s'han d'ajustar a la temàtica "Racons de Viladecans". La data límit de recepció de microcurts és el 9 de juliol, a les 20 hores.

El premi d'aquesta categoria està dotat amb 200 euros.

Les obres rebudes es projectaran els dies 16 i 17 de juliol al Jardí Municipal. La final es durà a terme la nit del 18 de juliol amb la projecció dels 10 finalistes i tot seguit es realitzarà el lliurament de premis.

Consulteu les bases completes d'ambdues categories a l'arxiu adjunt.

Lloc
Jardí municipal
C/ d'Àngel Guimerà